12/18/2009

Llaç Lambda


Ens han concedit el Llaç Lambda a Rosa Sanchis i a mi. Amb aquest guardó, Lambda pretén premiar aquelles persones que d'una manera anònima i desinteressada han col·laborat en la lluita contra l'homofòbia i la transfòbia. Gent el nom de la qual no constarà en els llibres d'Història però els xicotets passos dels quals han contribuït a que moltes lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals (lgtb) hàgem pogut eixir avant en entorns tan hostils per a la diversitat. Així, des del Col·lectiu Lambda volem destacar aquest suport desinteressat a través d'un reconeixement públic.
Enguany ens ha tocat a nosaltres, i n'estem ben orgullosos. Aquest reconeixement només farà que continuem, amb més il·lusió, educant per la llibertat i la igualtat. Sabem que l'educació és una xicoteta gota d'aigua en una mar de prejudicis, però creiem fermament que podem lluitar per un món millor. Un món en el que no es discrimine a les persones per la seua orientació sexual, en el que no s'humilie als joves per preferir opcions sexuals diferents a les de la majoria.
La lluita contra l'homofòbia és una necessitat social a la qual l'educació no pot renunciar, i nosaltres volem fer camí. Gràcies.

3 comentaris:

rafajul ha dit...

ENHORABONA!!!

josevi ha dit...

És fonamental el tenir i ensenyar el respecte als altres. Així que està molt bé. Enhorabona.

Enric Senabre ha dit...

Gràcies a tots dos!