Vídeos

La Fundació Bromera per al foment de la lectura ha elaborat una sèrie de quatre vídeos, Aprenem amb la mirada. El 3r vídeo del cicle d'entrevistes de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura en el qual conversem sobre salut mental i literatura amb un dels escriptors més destacats del panorama literari valencià, Enric Senabre. Amb Enric, parlarem d'un tema recurrent en les seues obres literàries, l'addicció a les noves tecnologies, i de com ho reflecteix a les seues obres. Enric Senabre és professor d’Ètica i Filosofia. Ha rebut diversos premis d’innovació educativa i ha publicat nombrosos títols de divulgació filosòfica adreçats als joves, així com diverses novel·les. Llibres dels quals en parlem a l'entrevista: https://fundaciobromera.org/arxius/pd... 
Al podcast "L'arquitectura de la ficció" de Vicent Usó i Sandra Capsir, de Bromera, parlen d'IA i creativitat literària en la 5a. entrega  i, a més, m'entrevisten per parlar de creació, IA i alguna curiositat més.

i "L'arquitectura de la ficció"? Doncs en la 5a. entrega parlen d'IA i creativitat literària i, a més, m'entrevisten per parlar de creació, IA i alguna curiositat més de la que no us vull fer espoiler.
7


Entrevista a Enric Senabre a Matisse en les ones, de l'IES Henry Matisse de Paterna; parlem de Xarxes Socials, Literatura, Educació i llibres: 

 

Entrevista a Ràdio Fàtima amb motiu de la visita d'autor al centre: https://open.spotify.com/episode/4xkZPVCPVh8Dfm5iBftnnZ?si=80a6c9cdce884601

CELEBREM EL DIA DE LA FILOSOFIA 2022

Dijous 17 de novembre, a les 12 del matí, Enric Senabre, professor de Filosofia i Ètica en secundària, i Ana Noguera, doctora en Filosofia per la UV, han mantingut una conversa al jardí del Palau de Forcalló, seu del CVC, sobre el paper de la filosofia en el seu treball i en les seues vides.

Dolors Pedrós, presidenta de la institució, Amparo Carbonell i Núria Vizcarro, presidenta i secretària de la Comissió de les Arts, han acompanyat els convidats al debat posterior


Encontre amb l'escriptor Enric Senabre, dins del cicle Escriptor(e)s en la Biblioteca Valenciana, que va tindre lloc el 6 d'abril de 2022 al Monestir de Sant Miquel dels Reis. 

En aquest enllaç de Youtube es pot trobar la meua ponència Distòpies i utopies en temps de pandèmia en el punt 1h, 2minuts.

El meu primer
:
Amb
. Hem pogut xerrar sobre #Educació #Pandèmia #TIC #Identitats i molt més. Ací


Un café amb... de RE.school
Vam parlar de Filosofia, educació i pandèmia. El podeu veure ací
Intervenció en El matí, d'àpunt, el 2 d'abril de 2019 hem parlat de i , i m'han convidat a dir la meua sobre L'infinit a les teues mans, Podeu trobar al 1h, 55' la meua intervenció.