Llibres


Laia juga amb el mòbil. Enric Senabre. Ed Bromera. Alzira, 2024
Laia té deu anys i li encanta passar temps amb el mòbil. A la seua família li costa entendre les coses que fa amb el telèfon, tant les divertides com les que poden resultar perilloses.
Una història per a reflexionar sobre l’impacte de les tecnologies en les nostres vides.I en castellà, Laura juega con el móvil. Algar. Alzira, 2024.


El despertar. Per una educació de qualitat. Fundació Bromera per al foment de la lectura. Alzira. 2022
. Clara és una mare fadrina que ha de tractar de conciliar el seu treball de zeladora a l’hospital i l’educació de Paula, la filla adolescent de la qual sent que es va separant a poc a poc. La preocupació pel futur de la filla farà que s’implique en l’institut i que descobrisca una nova oportunitat acadèmica i vital.

Perquè les persones no som rius i podem tornar arrere, el retorn a les aules li permetrà recuperar el temps perdut, aprendre a valorar-se a si mateixa i acostar-se de nou a la seua filla.


En aquest llibre bàsic i necessari de Sembra edicionsVicent Costa i 
Enric Senabre ens situen davant els reptes urgents que ens planteja la intel·ligència artificial. A partir d’exemples quotidians, ens ofereixen eines per a reflexionar sobre les implicacions socials i morals dels algorismes que ja condicionen les nostres vides. Un llibre imprescindible per a prendre partit en una lluita desigual però apassionant de la guerrilla democràtica contra el control de les grans corporacions tecnològiques.
2a edició 2021


L'infinit no s'acaba mai. Les aventures d'Atena i la colla continuen i més apassionants que mai. 2a edició 2023

Com vam veure en L’infinit a les teues mans, Joan ha estat tot el curs assetjant Atena i altres companyes a través de les xarxes socials. Però finalment l’han enxampat i l’han expulsat de l’institut temporalment. Amb tot, sembla que altres estudiants han decidit seguir el seu exemple i continuar assetjant els companys i companyes a Internet, instigats per Ignasi, l’alumne nou, que es dedica a moure els fils des de les ombres.

Per sort, el grup d’amics descobrirà que els mòbils i les noves tecnologies no només serveixen per a fer bromes de mal gust, sinó que, ben utilitzats, poden fer molt de bé. Per exemple, organitzant campanyes de defensa dels drets del col·lectiu LGTBIQ o activitats per la igualtat. Ressenya de Marta Meneu Borja a la Revista L'illa, 77.

Entrevista a l'Agència EFE ací. També ha aparegut a La Vanguardia, en aquest enllaç i aquest altre

Entrevista a la Cadena Ser. Ràdio València. 5/01/21. amb motiu del llibre Generació C.
Senabre, E. 
València. Ed. Bromera. 2018 (1a edició) 
8a edició novembre 2022
Senabre, E. El infinito en tus manos. València. Editorial Algar,
2020Sanchis, R. i Senabre, E. Què tinc ací baix? Per entendre la sexualitat. València, Ed. del Bullent. 2005
Sanchis, R. i Senabre, E. ¿Qué tengo aqui abajo? Para entender la sexualidad. València, Ed. Abisal. 2007.Senabre, E. El viatge d’Atena. València. Ed.
 Bromera. 2015
2a edició. novembre 2022


Senabre, E. Mira la tele...i pensa-hi! Per entendre la televisió...amb la filosofia. València. Ed. del Bullent. 2007.
Senabre, E. Mira la tele...¡y piensa! Para entender la televisión...con la filosofía. València. Ed. Abisal. 2007Sanchis, R i Senabre E i altres. Sexualidad, identidad y afectividad. Ed. Graó. Barcelona. 2007
Senabre, E. El sabor de la ciutadania. València. Ed. Bromera.2008
Senabre, E. 
El sabor de la ciudadanía. Valencia. Ed Algar. 2008


Senabre, E. Televisió i filosofia. València. Ed. Denes, 2010.


Senabre, E. Política per a joves inquiets. València. Ed Bromera. 2011 (2º ed 2014)
Archilés, Benavent, Gutiérrez i Senabre. Doce preguntas sobre ética. València. Ed. Diálogo. Colección Tábano. 2013
Sanchis, R. i Senabre, E. Adolescencia y sexualidad. València. Rialla. 2005