Llibres

El despertar. Per una educació de qualitat. Fundació Bromera per al foment de la lectura. Alzira. 2022
. Clara és una mare fadrina que ha de tractar de conciliar el seu treball de zeladora a l’hospital i l’educació de Paula, la filla adolescent de la qual sent que es va separant a poc a poc. La preocupació pel futur de la filla farà que s’implique en l’institut i que descobrisca una nova oportunitat acadèmica i vital.

Perquè les persones no som rius i podem tornar arrere, el retorn a les aules li permetrà recuperar el temps perdut, aprendre a valorar-se a si mateixa i acostar-se de nou a la seua filla.


En aquest llibre bàsic i necessari de Sembra edicionsVicent Costa i 
Enric Senabre ens situen davant els reptes urgents que ens planteja la intel·ligència artificial. A partir d’exemples quotidians, ens ofereixen eines per a reflexionar sobre les implicacions socials i morals dels algorismes que ja condicionen les nostres vides. Un llibre imprescindible per a prendre partit en una lluita desigual però apassionant de la guerrilla democràtica contra el control de les grans corporacions tecnològiques.


L'infinit no s'acaba mai. Les aventures d'Atena i la colla continuen i més apassionants que mai.

Com vam veure en L’infinit a les teues mans, Joan ha estat tot el curs assetjant Atena i altres companyes a través de les xarxes socials. Però finalment l’han enxampat i l’han expulsat de l’institut temporalment. Amb tot, sembla que altres estudiants han decidit seguir el seu exemple i continuar assetjant els companys i companyes a Internet, instigats per Ignasi, l’alumne nou, que es dedica a moure els fils des de les ombres.

Per sort, el grup d’amics descobrirà que els mòbils i les noves tecnologies no només serveixen per a fer bromes de mal gust, sinó que, ben utilitzats, poden fer molt de bé. Per exemple, organitzant campanyes de defensa dels drets del col·lectiu LGTBIQ o activitats per la igualtat. Ressenya de Marta Meneu Borja a la Revista L'illa, 77.

Entrevista a l'Agència EFE ací. També ha aparegut a La Vanguardia, en aquest enllaç i aquest altre

Entrevista a la Cadena Ser. Ràdio València. 5/01/21. amb motiu del llibre Generació C.
Senabre, E. 
València. Ed. Bromera. 2018 (1a edició) 
6a edició setembre 2021
Senabre, E. El infinito en tus manos. València. Editorial Algar,
2020Sanchis, R. i Senabre, E. Què tinc ací baix? Per entendre la sexualitat. València, Ed. del Bullent. 2005
Sanchis, R. i Senabre, E. ¿Qué tengo aqui abajo? Para entender la sexualidad. València, Ed. Abisal. 2007.Senabre, E. El viatge d’Atena. València. Ed.
 Bromera. 2015


Senabre, E. Mira la tele...i pensa-hi! Per entendre la televisió...amb la filosofia. València. Ed. del Bullent. 2007.
Senabre, E. Mira la tele...¡y piensa! Para entender la televisión...con la filosofía. València. Ed. Abisal. 2007Sanchis, R i Senabre E i altres. Sexualidad, identidad y afectividad. Ed. Graó. Barcelona. 2007
Senabre, E. El sabor de la ciutadania. València. Ed. Bromera.2008
Senabre, E. 
El sabor de la ciudadanía. Valencia. Ed Algar. 2008


Senabre, E. Televisió i filosofia. València. Ed. Denes, 2010.


Senabre, E. Política per a joves inquiets. València. Ed Bromera. 2011 (2º ed 2014)
Archilés, Benavent, Gutiérrez i Senabre. Doce preguntas sobre ética. València. Ed. Diálogo. Colección Tábano. 2013
Sanchis, R. i Senabre, E. Adolescencia y sexualidad. València. Rialla. 2005