11/23/2010

Feixisme a València

Ahir Benimaclet  va ser, altra vegada, víctima de les amenaces feixistes. Com que la manifestació de divendres passat va ser un autèntic ridícul, han pensat que si no monten gresca no tenen atenció dels mitjans, i ahí que van al lloc més emblemàtic del barri. Al Centre social Terra van entrar una desena de "niñatos" comandats per José Luis Roberto, cap del partit España 2000, i... però millor us ho conta un amic que ho va viure en directe, us enganxe la narració d'Hilari, testimoni directe:
"Mentre estàvem sopant, bevent, socialitzant-nos al terra ha entrat España2000 i ens ha intimidat, increpat i amenaçat de mort. Sí, hem hagut de telefonar i ha vingut la policia (que ha tardat massa si tenim en compte que el retén està a 5 minuts) i s'ha posat a comprovar les instal·lacions del local: els extintors, els banys.... Li he preguntat que si en actes com ara un partit d'alt risc actuaven d'ofici per què no ho feien ara. M'ha respost que calien amenaces i quan 5 o 6 li hem dit que ja s'havien produït ens han dit que eixírem a denunciar-ho... els hem insistit que el bar i el carrer estava pres per ells i ens han dit que així és el sistema, el seu sistema, i mai no els han desallotjat...
 
Al final ha vingut molta molta gent nostra i ells han marxat. La policia s'ha quedat una estona més denunciant al Terra i ens ha demanat els DNI a nosaltres...  
 
Potser encara hi ha gent que no s'ho crega pero vivim a un país, el valencià, on els nazis (portaven símbols nazis, cosa impensable en un país civilitzat-europeu) fan els que els dóna la gana i la policia i els polítics no fan res.
Hilari" 
Per si voleu saber més coses, Àngels, amiga que també estava present les ha transcrit:

"         Y esto ¡¿qué es?!
  • ¡Mira! ¡Tienen la bandera de españa taxada, estos payasos!
  • ¿¡Y no os da vergüenza!?
  • ¿¡Pero no me bais a contestar!?
  • ¿¡Habiais visto esto!?
  • Y no os da vergüenza eh!! eh!!
  • El país que os ha dado de comer toda la vida.
  • ¡Mira! ¡También tienen a Felipe V del revés! A ese todavia lo entiendo, pero ¿y esto? ¿qué sois vosotros? ¿¿¡¡como los de ETA, unos asesinos!!??
  • ¡¡No os da vergüenza!! ¡¿lo habias visto antes?!"
    Fina i tot:
    • Tu! !!Como me aguantes la mirada 2 segundos más, te mato!!, te clavo un cuchillo en el corazon, y ¡te mato!"

      Aquestos malparits sembla que poden fer el que vullguen sense massa problemes. Alguna cosa haurem de fer, si la polícia no acompleix la seua funció, perquè sembla que al final acaben pagant-ho els de sempre.
      Una cosa bona, açò significa que Benimaclet viu, que se n'han adonat que aquest barri bull de vida, associacionisme, integració i participació ciutadana, per això ara han dirigit la seua mirada cap ací. Però que ens deixen tranquils d'una vegada!!!!!!








 

4 comentaris:

Weltschmerz ha dit...

Quina novetat!!!Feixisme a València??Nooooo...

Per cert, torne a la terra del Túria este cap de setmana, el dijous concretament. Ho dic per si tens (teniu) a bé vorem i eixes coses.

Si vos ve bé quedar el divendres per a dinar o un cafenet encara que siga, dieu-me algo, val?

Un bes gran, però gran des de Granada!!!
María.

Jesús Párraga ha dit...

Caldrà preguntar-li al camarada Peralta què collons fa.

Enric Senabre ha dit...

Què forta et trobe, Maria!! Ho parlem a vore si podem veure'ns
Besets

Enric Senabre ha dit...

A Peralta? Però eixe, qui és? No li deien Alarte, o una cosa així?