1/19/2009

Font de Mora dimissió


La notícia va saltar dissabte als mitjans de comunicació. El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat de València ha suspés tres articles de l'ordre d'EPC que la nostra administració havia imposat sense més trellat que el d'aquells que saben que només els queda el recurs de la imposició quan se'ls acaba la raó. No és que siga jo dels partidaris de judicialitzar la nostra vida social i política, més aina al contrari, crec que no es bo fiar als tribunals el que hauria de ser objecte de discussió, consens i sentit comú. Però quan la violació dels drets fonamentals és tan flagrant, només ens queda buscar refugi en una justícia que, en aquest cas, ha tret tot el sentit comú que no tenen els encarregats d'administrar-lo.

L'EPC no es pot fer en anglés perquè l'administració no posa mitjans, això estava més clar que l'aigua, i per molt que ara s'amaguen baix d'un pretés trilingüisme, tots sabem que porten anys sense invertir ni un ral en formar professorat, recolzar innovacions ni ampliar el plà de trilingüisme. La única de manera de convertir el nostre sistema en trilingüe passa per seguir les propostes d'Escola Valenciana, i deixar-se de romanços.

Potser el senyor Camps pense que posar en contra tota la comunitat educativa no siga raó suficient per fer dimitir el seu Conseller, però trobar-se continuament amb sentències dels tribunals contra la seua gestió és, a més d'irresponsable, d'una ineptitud insuportable.

Font de Mora dimissió!!