3/09/2010

Dimitir

Romà de la Calle, director del MUVIM, ara ja ex-director, ha dimitit arrel de la censura de l'exposició Fragments d'una any. És un acte que l'honra i que demostra el que tots pensàvem, què difícil ha de ser mantenir la professionalitat amb aquesta gent, els polítics que tenim i als quals, no se com, hem donat el poder.
Certament que Romà és una persona sensata a la que, tots aquells que hem conegut com a professor d'estètica, reconeixem la vàlua i el seny, que era el que estava posant en marxa al Muvim. Però no pot ser, i ha fet el que havia de fer, i d'aquesta manera ha tret a la llum el disbarat en el què ens tenen ficats aquestos deshonrats.

5 comentaris:

josevi ha dit...

Efectivament, és molt difícil mantenir la professionalitat i per això ha fet bé a dimitir. Avui dia, que hi ha molt “polític” de professió, o millor dita, molts de professió: addictes al poder i les prebendes (no tots, però si una majoria). És normal, que de tant en tant, com és el cas, surti la vena dictadora i censuradora. Però com he dit alguna vegada, els polítics que tenim són una mostra de com és la nostra societat. Si estan aquí, és perquè les majories ho volen, i volen que siguin els seus representants. Si no els volem, de moment, tenim eleccions cada quatre anys i podem actuar en elles (i quan no hagi ningú que mereixi la teva confiança perquè sigui el teu representant, es vota en blanc i ja està). Però ja dic, si estan aquí és perquè molts ho volen. No serà que els voten perquè en el fons són igual que ells?

emilio ha dit...

Hola Enric: He venido hoy para ver si habias publicado algo nuevo estos últimos días y me he encontrado con una desagradable sorpresa: Te envié un comentario a este pos hace más de 10 días y ahora veo que no ha salido. Me han dicho algunos amigos de europeos que treciben mis mensajes como correo spam, pero no sé qué hacer. A ver si hoy tengo más suerte. Un saludo: emilio

Enric Senabre ha dit...

Veo que sí, la verdad que no lo se. Yo no he recibido nada. Aunque he estado un tiempo fuera de juego. Ya ves que ni contesto ni publico ni participo en otros blogs. Pero voy a ponerme las pilas y reanudar el trabajo.
hasta ahora

Jesús Párraga ha dit...

Ya te vale, Enric! Deixa la gossera primaveral i a treballar, home. Que aquesta entrada ja té tres setmanes, recollons.

Enric Senabre ha dit...

És a l'inrevés, que tinc massa faena!! No pot ser!. Però moltes gràcies pels ànims, en passar les vacances torne a l'acció.