4/09/2010

Prada i els abusos a menors

L'il·lustre intel·lectual Juan Manuel de Prada, va afirmar en una d'aquelles apassionants tertúlies d'Intereconomia que, per descomptat, jo no veig però que vaig captar a través de l'Intermedio, que el tema dels abusos sexuals a menors venien produits per l'actual ensenyament sexual que es dona a les escoles. Perquè, clar, tant permissivitat, tant descobreix el teu cos, tant el plaer és bò, acaba produint... que un  rector et toque el cul i cregues que és magnífic. Fins i tot va arribar a dir que els autèntics culpables eren aquells de l'educació sexual permissiva i oberta, i no els assetjadors, violadors i malparits de tota mena. Molt bé, chapeau a la intel·lectualtat espanyola conservadora.
Fins on arriba la malaltia mental, la repressió i la mala bava. Supose que a ell li justificarà les temptacions malaltisses. El cretí aquest, intel·lectual miserable i novel·lista al que no llegiré mai, ha donat la pauta de la seua altura moral i la dels que pensen com ell.

2 comentaris:

Josevi ha dit...

També vaig veure aqueixes declaracions en l'intermedi. Veient l'intermedi, he vist moltes declaracions en aqueixa cadena de ‘intereconomia’, que m'ha fet dubtar si estan parlant de debò o és que se'ls ha anat la pinça. Però bo, quan això tipus de ‘personajes’ estan ací, és perquè tenen audiència (no ho entenc), o perquè hi ha ‘gent amb diners’, a qui li interessa que estiguin ací creant malament estar, costi el que costi.

Enric Senabre ha dit...

Són uns autèntcs manipuladors, que no entenc com enganyen algú.