9/28/2012

Els estudiants es mobilitzen

A València, els estudiants es mobilitzen. La coordinadora interinstituts de València, que agrupa la major part dels IES de ciutat, ha organitzat una tancada a l'IES Francesc Ferrer i Guàrdia. Assemblea en la que es parla de les mobilitzacions, concerts de grups en valencià, acampada al centre (malgrat la pluja), tallers per als menuts demà, torrada amb participació de les AMPES dissabte 29 i manifestació per la vesprada. Tot amb una clara intencionalitat política PROU RETALLADES EN EDUCACIÓ, PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA, DE QUALITAT I EN VALENCIÀ!
Ací us deixe unes fotos de la primera jornada, assemblea i concert:


6 comentaris:

josevi ha dit...

Es imprescindible el movilizarse ante estos atropellos.

(Aunque el gobierno, ahora en una nueva e incomprensible "pirueta mental", cuente a los que nos se movilizan presencialmente asignándoles un desacuerdo con la movilización.¡esto es kafkiano!)

Enric Senabre ha dit...

Ya ves, Josevi, segun Naniano Rajoy los que no estuvimos en Madrid el 25s estamos con él, con él! Con él ni a la puerta de la calle!

Corpi ha dit...

No són momés els estudiants qui han de mobilitzar-se, ho hem de fer tots els col·lectius, i tots a una.

Enric Senabre ha dit...

Clar, però els altres col·lectius estem ben desanimats. O ens prenem alguna cosa per alçar la moral o acabarem ofegats en els nostres plors.

emilio ha dit...

Y no solo en Valencia, Enric! En andalucía las cosas también están que arden. En el IES Ganivet (Granada) hubo el otro día un encierro de profesores protestando por los recortes. Las manifestaciones y concentraciones en la calle están a la orden del día. Lo que pasa es que la movilización de "rodear el congreso" dejado en segundo plano estas otras.

Enric Senabre ha dit...

Tenemos que mantener la llama, porque el camino que nos marcan lleva al precipicio directamente.