4/23/2018

L'infinit a les teues mans

Tinc el gust de convidar-vos a la signatura del meu nou llibre, L'infinit a les teues mans, a la Fira del llibre de València  el  pròxim diumenge 29 d'abril pel matí.
Es tracta d'una novel·la de divulgació que ens conta la història d'una jove, Atena, que s'inicia, juntament amb els companys i companyes del curs, en l'ús del mòbil que han aconseguit com a trofeu i talismà de la seua entrada en l'adolescència.
En aquesta història res és el que sembla, perquè el món digital és un joc d'espills en el que es conforma la identitat adolescent en una interacció virtual i personal. Aquest teatre de creixement i aprenentatge personal es produeix a través de les aplicacions més emprades pels joves, la relació que estableixen els protagonistes a través de la seua utilització, les pors i les alegries, la diversió i la prevenció, les decepcions i les il·lusions, els desenganys i la confirmació sobre els sentiments que comencen a gestionar amb incertesa. Amor i odi, amistat i enveja, egoisme i generositat, tot un món d'emocionalitat a flor de pell que trasbalsa les vides dels protagonistes i del que es testimoni i actor fidel l'andròmina de la què mai se separen ni obliden.
Però més enllà dels missatges de prohibició i espant sobre els mòbils, la història mostra uns joves que s'equivoquen i proven i que, al remat, aprenen a gestionar i que els permeten accedir a un món infinit en el que és precís iniciar-se, i en el que es barregen els sentiments i les obligacions, les prevencions i una llibertat infinita que han adquirit com per art de màgia, però que costa de viure.
Acompanyant la narració trobem uns fils narratius per embastar l'infinit, uns fragments en estil assagístic que ajudaran els lectors joves a anar més enllà del llibre i al professorat que vulga fer-ne ús, a iniciar un debat a l'aula que pot esdevenir ben fructífer i suggerent.
Teniu l'infinit a les vostres mans, feu-ne ús, gaudiu-ne i l'experiència serà molt gratificant.
L'infinit a les teues mans és la novel·la que tots els pares i mares haurien de regalar els seus fills i filles juntament amb el primer mòbil.

2 comentaris:

efurom1 ha dit...

Son las 20:36 de la tarde del sábado y ya no me dará tiempo a desplazarme mañana para asistir a la presentación de tu libro a la Feria del Libro de Valencia, pero desde aquí te deseo que sea todo un éxito. Un abrazo!

Enric Senabre ha dit...

Gracias Emilio, se agradece el esfuerzo, ja ja. Un abrazo, amigo.