5/10/2010

Presentació web 2.0 IES Escultor En Francesc Badia


L’IES Escultor En Francesc Badia ha posat en marxa una nova web 2.0. Es tracta d’una xarxa social que aglutina tota la comunitat educativa del centre, des de pares i mares fins antics alumnes, passant pel professorat, alumnat i personal Administratiu i de serveis.
La intenció fonamental que ens guia és aprofitar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació per millorar la comunicació, ampliar la informació i desenvolupar un ensenyament de qualitat, a més de potenciar l’ús del valencià a la xarxa. De fet, hem hagut de fer un esforç de normalització lingüística, ja que la plataforma Wordpress en la seua última versió, no disposava de traducció en català ni valencià, i l’hem feta nosaltres posant-la a disposició de la comunitat de software lliure.
Estem convençuts de les utilitats positives que les TIC proporcionen a l’educació i a la convivència social i per això ens plantegem explotar-les didàcticament. Més enllà de l’habitual alarmisme amb el què es tracten aquestos aspectos, nosaltres preferim mostrar les bondats i avantatges que tenen.
Per totes aquestes raons volem desenvolupar un projecte de xarxa social dedicada exclusivament a l’educació, que és la que presentem ara. Per això, és un plaer convidar-los a la:
Presentació de la nova web 2.0 de l’IES Escultor En Francesc Badia.
Una xarxa social dedicada exclusivament a l’educació
La presentació correrà a càrrec de l’equip directiu de l’IES i Javier Hernández Mira, de l’empresa Mira360, col·laborador i dissenyador de la xarxa social.
Aquesta sessió es realitzarà en el propi institut el dia:
Dimecres 12 de Maig a les 19.00 hores.
Per favor, ens agradaria molt comptar amb la vostra presència