4/26/2010

Presentació del llibre Televisió i filosofia


Divendres que ve, dia 30 d'Abril, a les 6 de la vesprada, si el temps i la imprempta ho permeten, presente a la fira del llibre, a l'espai d'activitats 2, el meu llibre Televisió i filosofia. Es publica  a l'editorial Denes, i és el fruit d'un intens treball de 2 anys amb l'alumnat de 1r de batxiller de Foios durant els cursos 2005/06 i 2006/07.
Aquest treball va rebre l'any 2007 el Premi Micalet d'experiències pedagògiques innovadores i el Premi especial d'innovació pedagògica de la Conselleria d'educació i ciència del mateix any. Sí, vaig arrassar amb aquest treball. I amb raó, no calen falses modèsties, vaig treballar molt, perquè té una fonamentació teòrica sòlida, un treball a l'aula consistent, i uns materials amples i perfectament aprofitables per a qualsevol professor de filosofia o d'una altra matèria amb interés per incorporar l'anàlisi audiovisual a l'aula.
La veritat que ja tenia ganes de veure'l publicat, i ara espere que us servisca a tots vosaltres.
Per això sereu benvinguts a la presentació si podeu acudir.
Fins divendres

4 comentaris:

Jesús Párraga ha dit...

Hala, hala! No tens "güela" eh, Enric? Si puc aniré a saludar-te personalment. Deixa'm que mire l'agenda.... mmmm... doncs, no. No tinc res a fer divendres de vesprada. "Dios mediante" passaré per la Fira. Espere una bona dedicatòria. :D

Enric Senabre ha dit...

Perfecte, i d'aquesta manera ens coneixem en persona. Vaig pensant una bona dedicatòria, encara que la veritat, no soc massa imaginatiu.
REcords

rafajul ha dit...

Enhorabona! No hi podré assistir, però ja en parlem.

Jesús Párraga ha dit...

Has de perdonar-me, Enric, però no he pogut anar a la presentació. Ara, no et lliuraràs d'una crítica (constructiva)en quant em faça amb el llibre. Una abraçada