4/10/2010

Aigua

Escolte Barreda, el president de Castella-La Manxa a la Cadena Ser. Fa unes declaracions sobre el seu Estatut i la protecció de l'aigua de la Conca del Tajo. Pense en els nostres socialistes i els murcians i pense que no tenen res a fer, pobrets, ho tenen magre si tenen que defensar la postura oficial del partit.
No estic a favor dels transvassaments, i conec perfectament la demagògia que ha fet el PP en aquest tema, però quan escolte l'auditori aplaudir frenèticament les declaracions de Barreda, me n'adone que ells també són populistes i demagògics i que fan de l'aigua, un bé que hauria de ser de tots, i per tant, repartit amb criteris humanitaris i comuns, un assumpte privatiu. 

4 comentaris:

Jesús Párraga ha dit...

Encara que últimament et trobe una mica exaltat i sectari, en això de l'aigua he de donar-te la raó. Ara, reconeixeràs que en aquestes qüestions un Estat jacobí seria més operatiu... i més just. De fet un Estat jacobí és més just, més eficaç i més barat. Però bé, no sé si confessar que "hay en mis venas gotas de sangre jacobina", serà d'esquerres o fatxa.
Salut, Enric, i aprofita que les vacances s'acaben aviat.

Enric Senabre ha dit...

No cal ser jacobí en el sentit de centralista, només tenir voluntat racional d'acord, i deixar-se portar pel millor argument. Ja veus que sectari que sóc!

Jesús Párraga ha dit...

Veus com estàs malalt, Enric? Tens una malaltia que s'anomena "habermasitis", per a curar-la el millor és llegir unes pàgines de "Camino" abans del desdejuni, o , si més no, del "Kempis". Si vols puc deixar-te'ls. :-)

Crec que tinc calentura...

Enric Senabre ha dit...

Doncs sí, i no m'agrada que s'equipare autonomia amb conflicte, perquè no és cert. Amb voluntat pot haver acord, com ha passat altres vegades. Però si no hi ha voluntat... difícil és la convivència.