12/02/2009

La protesta


La manifestació de la Plataforma per l'ensenyament públic contra la política educativa del govern valencià va aplegar anit uns milers de persones a les tres capitals valencianes. No van ser tantes com a la macromanifestació del curs passat, però tampoc era el que es pretenia en aquest cas, ni la situació és la mateixa. El que volíem demostrar ahir era que la societat civil continua viva, organitzada i expectant. Que sabem que el govern valencià es troba amagat, esperant que escampe el temporal i calibrant al mil·límetre el perjudicis de les poques propostes que té a la butxaca.
Doncs bé, ara ja sap que l'escola pública continua esperant una solució per als problemes que té i que no deixarem que l'educació mora d'inanició.

2 comentaris:

emilio ha dit...

Hola Enric: parece que en esta ocasión nuestra pre3ocupación es coincidente: la escuela pública.
Desde una perspectiva autonómica o europea, en mi opinión complementarias, hay que seguir atizando la opinión pública, últimamente muy distraída con otras cuestiones. Un abrazo: emilio

Enric Senabre ha dit...

La educación es fundamental, y eso lo sabemos muy bien, por eso hemos de mantener viva la llama y que no se olviden de ella.