5/19/2009

Wanted


La samarreta amb el "Wanted" a Camps està fent furor, i amb raó. Alguns han afegit l'"only alive", però jo no demanaria tant, encara que comprenc la necessitat de ser políticament correcte en aquest aspecte, i a més, que com a la pel·lícula Novecento, nosaltres diferenciem perfectament entre la persona i la institució política que representa, i no com altres.
Bé, deia que comprenc la recerca que ha iniciat la societat civil valenciana, perquè realment el nostre president està desaparegut. Diuen que l'han vist en actes organitzats pel Conseller que hauria de parlar en anglés (l'incombustible Blasco), que el poble gità (senceret, sense fisures, com un sol poble)li ha donat el seu suport, que ha aparegut en actes del Partit Popular i que fins i tot està inaugurant hospitals i carreteres, però parlem clar, algú dels que hem llig l'ha vist? Que ho diga, que ho escriga en un post i així matem dos pardals d'un tir (ai, perdó!) i dinamitzem aquest bloc que està tan abandonat.
I quan pregunte si l'heu vist vull dir en persona, perquè al Canal 9 no val. No, no, les imatges de la televisió són clarament imatges d'arxiu, o montatges, que jo he vist pel·lícules en les que apareix el president Kenedy i aquest sí que està mort! (o no?). Fins i tot hem vist imatges de l'ésser humà americà arribant a la lluna, i tots sabem que això no va passar.
No, no, el motiu de preocupació és cert, el president Camps està desaparegut i ens trobem sense President. I aleshores qui signa els decrets i les lleis del DOCV? Això no és problema, les signatures avui en dia són digitals, de segur que estan mantenint la màquina burocràtica per evitar mals majors i a l'espera que aparega el molt Honorable. Diuen que demà ha de passar pels jutjats, però aquest aspecte no és segur, i fins i tot no és fiable encara ens mostren la seua arribada per televisió, perquè possiblement els informatius de la cadena autòctona ja te montat un escenari amb el seu doble per tal d'aparentar normalitat i que l'economia del País, comunitat o regne no se'n ressentisca.
Paradoxalment el nostre President només serà trobat quan desaparega, vull dir institucionalment, perquè la persona Paco Camps, a hores d'ara, està desapareguda dins d'un trage que diu que no porta, però que nosaltres li veiem, si més no, a la televisió.

6 comentaris:

Vent d Cabylia ha dit...

Hui m'han dit que el veieren este dissabte (o l'altre) a una boda de 800 convidats a l'Hemisfèric, però potser simplement estava amagant-se entre la gentada...

Enric Senabre ha dit...

Ja, ja, ja, però no l'has vist tu, així no s'hi val. I anava amb trage o nuet?

emilio ha dit...

Hola Enric:
Paradojicamente, yo estoy viendo en la Tele todos los días a Camps. ¿Te imaginas en qué cadena?
Las imágenes que recibimos muestran a un camps omnipresente:
en una procesión
en un acto público
recibiendo adhesiones por doquier...
Como uno ve esto desde fuera, le resulta un poco extraño, pero ahora que lo dices, empiezo a pensar si las imagenes no son enlatadas...
Vamos a ver lo que pasa hoy.
Saludos: emilio

Enric Senabre ha dit...

Vaya, vaya, así que el amigo Camps es famoso también en Andalucia. Bien, posiblemente esté veraneando en Benalmádena...
De todas maneras y fuera bromas, el tema es triste y desprestigia la democracia, pero los frutos de este desprestgio los recogeremos todos y de la peor manera. Si por lo menos lo pagaran ellos solos.

Corpi ha dit...

El senyor Camps no apreix perquè es passa el dia a ca el sastre arreglant-se els trages.

Enric Senabre ha dit...

Ha aparegut! Als jutjats, i sembla que ha eixit de la mateixa manera, sense explicar res, i això que volia tenir oportunitat de demostrar la inocència.
Aquest país no te remei, Corpi, amb aquestos sastres, no tenim res a fer!