4/26/2009

28 d'Abril Vaga a l'educació


El pròxim dimarts, 28 d'Abril, hem de parar l'educació. Són moltes les raons que tenim per dir no a la política educativa del govern Camps, a més de les tretze propostes de la plataforma, hi ha una que és especialment sagnant. La humiliació continuada, la falta de respecte per l'educació, els seus professionals, l'alumnat i els pares i mares, el desprestigi continuat i la prepotència amb que encaren qualsevol mesura és suficient per dir-los prou.
Si no parem ara la tendència nepòtica d'aquest govern, ens podem preparar per a qualsevol cosa, però sobretot per l'enfonsament i el desprestigi de l'escola pública.
Si una virtut te aquesta mobilització, és el seu caràcter integrador. Per primera vegada tots, pares i mares, professorat i alumnat estem d'acord en parar una tendència que està fent-nos mal a tots, i un mal irreversible. No podem deixar passar aquesta oportunitat, i si la deixem passar millor que callem per un temps més llarg que curt. Tenim moltes coses en joc, la principal l'educació pública, el seu sentit i prestigi, també l'ensenyament en valencià, que sabem que sempre es troba en perill d'extinció, i si encara en voleu més, les condicions de treball del professorat, que podem veure empitjorar la situació si no demanem l'atenció i dedicació que mereix l'eduació pública.
El 28 tots a la vaga, tanquem els centres, vestim-los de groc i per la vesprada a la manifestació, a les 19 hores a la plaça Manises.
Font de Mora dimissió! i Camps que torne els trages i les medalletes.

1 comentari:

Tercera Opinión ha dit...

Hola, en relación a la manifestación del día 28 de abril, te invito a leer mi artículo sobre la educación en la Comunitat Valenciana:

LA MALA EDUCACIÓN:
http://www.terceraopinion.net/2009/05/03/la-mala-educacion/

Un saludo.