12/23/2008

El Papa i l'homosexualitat



Segons el Papa Benet XIII, la humanitat està en perill (El PAIS). Com ho sentiu. Igual que la selva amazònica es troba en perill de desaparició, de la mateixa manera, la humanitat també. Però si en el cas de la selva és l'acció de l´ésser humà la causa de la seua devastació, en el de la humanitat és l'homosexualitat i la transexualitat la que acabarà amb ella. Quina por! Quin perill!

Com es pot ser tan cínic, tan cruel i tan inhumà. Es pot mentir, fins i tot utilitzar l'argumentació per a convéncer, però hi ha arguments que blasmen el cel, i mai millor dit. És que el Papa ha oblidat els milers d'homosexuals assassinats per la seua condició, els patiments humans de molts transexuals, que han hagut de patir les burles i insults al llarg dels temps? És queda gens de compasió, d'humanitat, de dignitat en aquesta església?

Podia haver dit moltes coses sobre l'homosexualitat i la transexualitat, i algunes respctables (no totes, eh?) però dir que estan acabant amb la humanitat, que són un perill... això no ho pot dir, perquè està cometent un crim molt major, el de menysprear les víctimes i lloar els botxins.

Clar que en això són experts, no? També ho han fet amb les víctimes de la guerra civil espanyola i amb moltes víctimes més, a les que van silenciar i oblidar només per no combregar amb la seua ideologia.

Patètic!